• Stranicu
  • Google
Europska komisija u Bosni i Hercegovini

Projekt financira Evropska unija

Početna/Vijesti - BiH/Predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca (UPIP) Žepče posjetili Organsku proizvodnju Herceg

Predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca (UPIP) Žepče posjetili Organsku proizvodnju Herceg

Predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca (UPIP) Žepče posjetili Organsku proizvodnju Herceg

Datum: 20.01.2016 10:36 | Kategorija: BiH

Predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca (UPIP) Žepče posjetili Organsku proizvodnju Herceg Dana 16.01.2016 godine, predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca (UPIP) Žepče posjetili su organsku proizvodnju Herceg u Novom Travniku. Prilikom posjete Predstavnici UPIP-a Žepče obišli su proizvodni pogon za preradu ljekovitog i aromtičnog bilja, te novoizgrađenu hladanjaču kapaciteta 400 metara kubnih. Prisutne je ugostio direktor Organske proizvodnje Herceg, gdin. Sejad Herceg. Iz njegovo razgovora saznali smo da je projekt izgradnje spomenute hladanjače nastao iz potreba za višim stupnjem prerrade maline sa Novotravničkog područjaa i šire. Hladanjača je urađena prema savremenim standardima, a služit će kao potpora razvoju poljoprivredne proizvodnje i općenito ruralnom razvoju Novotravničkog kraja. Sredstva za izgradnju su osigurana dijelom kroz donatroska sredstva IFAD-a, dok drugi dio sredstava osiguran je iz vlastitih izvora.
Važnost umrežavanja za svoje poslovanje prepoznala je i ova mala obiteljska firma u razvoju, koja je članica Agromap Mreže.

  • Copyright © Agromap.net. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.
  • Ova internet stranica je urađena uz pomoć Evropske unije. Sadržaj stranice je isključiva odgovornost Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče
    i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Evropske unije.